Home of the DFS
Home of the DFS


Volgende bijeenkomst

Days
Hours
Minutes
Seconds

.

Click the pic for CoD4 Ranking en StatsBoordLogo
Wij zijn een Nederlandse multigaming fun clan die de tag <[DFS]> dragen. De Dutch Fun Server (DFS) is opgericht in oktober 2002. Gebouwd op de basis principes van gaming, plezier en vriendschap.

Wij zijn een groep spelers (25 jaar en ouder) die gezellig gamen in diverse online spellen (racen en schieten). We zijn niet fanatiek, behoren niet tot de beste en hoeven niet bij de grote clans te horen. Wel proberen wij in elk online spel die wij spelen veel spelplezier en lol samen te hebben. Tijdens het gamen gebruiken we daarvoor het programma Team Speak 3 om met elkaar te kunnen praten tijdens het gamen.

De DFS draait nu voornamelijk de games CoD4, CoD MW3, en Trackmania (2). Afhankelijk van het moment en interesse draaien we ook andere game servers.


E-mail hier voor vragen en opmerkingen


soldaten
Vol trots kunnen we zeggen dat de clan bestaat uit vriendschap en respect voor een ieder. Wij zijn Fun Fraggers en Racers en geen serieuze war gamers. Daarom geven al onze online gaming en samenkomsten veel plezier. Met deze instelling en sfeer zijn we altijd een winnend team. Hier is het niet belangrijk hoeveel mensen er op de servers zitten of in de clan. Maar wel de kwaliteit van hun denken, praten en handelen.

.

DFS Server details

Voor alle servers gebruiken we IP nummer 213.73.144.160
Zet deze in je favorieten!!

Sommige server staan 24/7 online en andere zetten we op verzoek online.
Tijdens onze clanavond maken wij gebruik van Team Speak 3


Wij doen niet mee aan
wars, scrims, cups, toernooien
of ander soort georganiseerde team gevechten.


----------------------------------------

Binnenkort in dit theater: Call of Duty Modern Warfare 3 (terug van weggeweest).
We draaien de volgende games servers 24/7.


.

Servers die wij op verzoek draaien zijn ondermeer


....Posted by Dutchfunserver on maandag 17 september 2012 - 12:18:22 | Comments: OFF  |  Iemand een e-mailtje sturen printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
 
 
 
Opbouwtijd: 0.1877 sec,0.1275 sec voor queries. DB queries: 24. Geheugengebruik: 2,084kB