World of Padman
NIEUWE DFS SERVER !!!
Wil je mee doen? .....
Download dan de gratis game World of PadmanOffilciele site van WoP: Klik hier
Download site van WoP: Klik hier
Download uit de DFS: Klik hier


Onze DFS


.


More game info:

World of Padman is een mooi, kleurrijk spel, gebaseerd op de shooter Quake 3 Arena. Bestrijd je tegenstanders als mini striphelden in een fel gekleurde omgeving met funky wapens! World of Padman speelt zich voornamelijk af in en rond het huis waarbij de spelers kabouter kleine stripfiguurtjes zijn. De game is zonde agressie- en horrorelementen gemaakt zoals bekend van de meeste shooters en is dus geschikt voor het hele gezin.

Schiet jezelf door de 18 levels . World of Padman wordt geleverd met achtergrondmuziek van de Zweedse band "Dieselkopf" en zorgt voor typische shooter fun. Leuke gevechten in een ruimtelijke 3D werelden die ohhhh zo groot is. Je kunt in de multiplayerstand spelen of gewoon robots bestrijden in de offline mode.

De game kent naast de gewone Free for All speltype verschillende bijzondere game type zoals Capture de Lollie, Domination Balloon. Spray your tag etc.. Het doel van het spel type Spray your Tag is om spuitbussen te verzamelen zodat je in een speciale ruimte van je tegenstanders je "tags" op een muur kunt spuiten. Degene met de meeste tags aan het eind van het spel heeft gewonnen. Als je ziet dat een ander figuurtje al spuitbussen heeft verzameld, dan kun je 'm neerknallen en zijn spuitbussen afpakken. Maar als je zelf met spuitbussen rondloopt, dan hebben anderen het natuurlijk weer op jouw gemunt.
 
 
 
Opbouwtijd: 0.0546 sec,0.0167 sec voor queries. DB queries: 20. Geheugengebruik: 1,797kB