WoP pickup info


Gezondheid oplaadstation
In "World of Padman" zijn er geen gezondheidspakketten om op te pakken. In plaats daarvan moet je gaan staan op een oplaadstation die je gezondheid weer laad toenemen. Zolang je erop staat zal je gezondheid weer groeien tot 100%. Bij 100% zal een stem je zeggen dat je volledig bent opgeladen. Het station heeft niet ongelimiteerde gezondheid. De grootte van het kruis boven het station laat zien hoeveel het je gezondheid kan geven. Als een station leeg is duurt het een minuut voordat een station weer volledig is opgeladen.

Beschermingsschild
Pak dit item op en je hebt direct 100% schild bescherming.

Pad bonus
Verzamel deze items en je krijgt voor elk item 5% bescermingsschild punten. Ook boven de 100% krijg je die bescherming erbij

Kracht
Dit item geeft je een mix van kracht en bescherming. Maar maak haast met schieten want deze extra kracht en bescherming is tijdelijk. Je kracht van schieten is verdubbeld als ook je schildbescherming.

Herstel
Je gezondheid zal zich langzaam blijvend herstellen tot 200%. Maar je bent niet onverwoestbaar. Je kan nog steeds dood gaan.

Springer
Met dit item kun je nu drie keer zo hoog springen als normaal. Je kan ook op plaatsen komen die normaal niet haalbaar zijn en je normaal niet kan zien. Daar kunnen zelf teleporten zitten of mooie wapens. Maar pas op voor de snipers.

Onzichtbaar
Best wel sterk item die je kunt oppakken. Dit item maakt je bijna geheel onzichtbaar en kun je je vijanden besluipen. In de game type Spray Your Color zijn de inktpatronen niet onzichtbaar waardoor je toch een redelijk te raken doelwit blijft.

Snelheid
Hoe snel kun je gaan? je gaat erg snel en is goed om je vijanden te achterhalen of om juist te ontsnappen aan ze. Aanvallen met de punchy is nu een eitje.

PuppetMaster
Na 5 frags op een rij wordt je Puppetmaster in de wereld van padman voor 30 seconde. Je bent dan sneller en sterker dan je vijanden en de Punchy wordt nog dodelijker dan die al is.

Jetpakket
Met de Jetpakket kun je vliegen wanneer jij dat besluit om te willen doen. Als je dit item oppakt krijg je een melding aan de rechtekant van het scherm hoeveel brandstof je nog hebt om te vliegen. Gebruik de use of enter knop om de lucht in te gaan.

Killerducks
Met dit item kun je dodelijke eenden loslaten als je in de buurt bent van je vijanden met de enter of use knop. De eenden laat je los met je punchy wapen. De eenden zoekn vanzelf de vijand op maar pas op. Als er geen vijanden in de buurt zijn kunnen ze jouw te pakken nemen.
 
 
 
Opbouwtijd: 0.0888 sec,0.0150 sec voor queries. DB queries: 20. Geheugengebruik: 1,799kB