WoP Wapens info


PUNCHY:
Deze marionet is werkelijk gevaarlijk voor uw tegenstanders. Zijn beet veroorzaakt grote schade bij de tegenstander! Dit wapen is de juiste keus voor dichtbij gevechten. Of wil je aan een zinloos gevecht ontsnappen, kun je ook dit wapen selecteren omdat je dan sneller kan rennen. Bij 5 frags met de punchy in één ronde wordt je een meester van de marionet punchy (zie Powerups).

NIPPER:
De Nipper is het beginnende wapen waarmee je in het spel stapt en is vergelijkbaar met een pistool. Dit wapen heeft een automatisch vuurknop. Maar als je de vuurknop van je muis e muisknoop sneller klikt, zal dat sneller zijn dan het automatisch vuren van de nipper zelf.

PUMPER:
De Pumper is vergelijkbaar met een dubbelloops jachtgeweer. Je schiet brede flitsen af die je tegenstanders in de buurt beschadigen. Dit wapen heeft een beperkte afstand.

BUBBLE G.:
Met Bubble G wordt het een kleurrijk feest. De Bubble G. (Kauwgom) schiet zeer kleine gekleurde balletjes weg die bij neerkomen mooie spetters vormen. Redelijk dodelijk voor de tegenstanders en kan grote afstanden halen.

BALLOONY:
Dit wapen is een fun-wapen. Het schiet waterballonen af, die nog even rond stuiteren in de map voor ze uit elkaar knallen. Niet gemakkelijk wapen om mee te richten maar wel een perfect wapen in drukke server met veel mensen.

SPLASHER:
Dit is vergelijkbaar met een sluipschutters geweer. In "Wereld van Padman" kun je met de Splasher gaan campen en sniperen. Met zijn veranderlijk gezoem, is het het perfecte wapen voor lange en middellange afstanden. Nadeel van het wapen is zijn lange tijd om te herladen.

BOASTER:
Dit is een vreemd wapen. De energie straal uit dit wapen, wordt als een waterstraal gebogen maar maakt heel wat schade. Naast de schade, zal de straal de vloer zeer glad maken. Het is niet gemakkelijk om zich op deze gladde vloer te bewegen. Je zult op die gladde vloer dan een makkelijk doeltwit zijn.

BETTY-BOOM:
De boom boom Betty schiet reusachtige vuurbollen. De vuurbollen vliegen niet zeer snel maar zij veroorzaken wel in een breed gebied schade aan de tegenstanders. Goed te gebruiken voor de middellange afstand.

IMPERIUS:
Als je een roze ster ziet, dan kun je beter wegrennen. Met zijn alles-vernietigt explosie, is Imperius het krachtigste wapen in de game. Maar dit kanon heeft twee grote nadelen. Je munitie bestata uit 5 kogels, en je moet de trekker voor een paar seconden in gedrukt houden tot het wapen klaar is te vuren. Maar houd je vuurknop niet te lang ingedrukt omdat het wapen in je handen dan zal exploderen. Oh...., en het wapen schudden terwijl het laadt, zodat het niet gemakkelijk is om te richten.
 
 
 
Opbouwtijd: 0.0811 sec,0.0144 sec voor queries. DB queries: 20. Geheugengebruik: 1,807kB